• افزودن سایت به علاقه مندی ها
  • تاپ گذر در گوگل پلاس
فارسی بلاگ

چگونگی اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی و غیر ایرانی

چگونگی اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی و غیر ایرانی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ایران مرحله اول) تکمیل فرم شماره یک: .(مشخصات شخص دعوت کننده (میزبان) + اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده (میزبان) + کد ملی شخص دعوت کننده (میزبان مرحله دوم) تکمیل فرم شماره دو: .(مشخصات شخص دعوت شونده (میهمان) + اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده (میهمان مرحله سوم) تکمیل فرم شماره سه: .(تعیین مکان اقامتی شخص دعوت شونده (میهمان مرحله چهارم) پرداخت وجه و دریافت ...

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ایران

  • مرحله اول) تکمیل فرم شماره یک:

.(مشخصات شخص دعوت کننده (میزبان) + اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده (میزبان) + کد ملی شخص دعوت کننده (میزبان

  • مرحله دوم) تکمیل فرم شماره دو:

.(مشخصات شخص دعوت شونده (میهمان) + اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده (میهمان

  • مرحله سوم) تکمیل فرم شماره سه:

.(تعیین مکان اقامتی شخص دعوت شونده (میهمان

  • مرحله چهارم) پرداخت وجه و دریافت کد رهگیری:

هزینه کارمزد دریافت ویزای ایران به آژانس سفری دیگر مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ ریال است

شرایط اخذ ویزای ایران

  • شما می توانید با مراجعه حضوری به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام به اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزای ایران هستند اقدام به این کار کنید، از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و همچنین مدت زمان صدور روادید تا حد قابل ملاحظه ای کاهش خواهد یافت.
  • در این روش یک دعوت نامه از سوی آژانس برای شخص دعوت شونده صادر می شود. در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران به دریافت روادید، کد دعوتنامه از سوی آژانس به مسافر اعلام می گردد و شخص دعوت شونده با مراجعه به کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد، می تواند ویزای خود را دریافت کند.
  • ویزای ایران ۶۰ روز اعتبار دارد، مسافرین و میهمانان می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. همچنین در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز قابل افزایش خواهد بود.
  • مدت زمان انجام مراحل اخذ دعوتنامه توریستی ایران (ویزای ایران) ۷ الی ۱۰ روز کاری می باشد.
  • محل اخذ روادید باید توسط میهمان مشخص شود.
  • دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است.
  • اقامت بیش از مدت تعیین شده در روادید کشور ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
  • دارندگان روادید پس از ورود به خاک کشور ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات این کشور خواهند بود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای ایران با ما تماس بگیرید. ۸۰ ۱۰ ۸۵ ۸۸ – ۰۲۱

دیدگاه کاربران

اگر مطالب تاپ گذر را می پسندید، برای حمایت از آن، امتیاز دهید